Borsa de treball,
formació i jornades

Volem mantenir el contacte amb els antics-gues alumnes de formació professional, contínua i ocupacional i oferir un servei integrat de Borsa de Treball, Formació i Jornades, gestionades i promogudes pel centre de Formació en Tecnologies.

Si estàs cercant feina o vols canviar de feina, pots penjar el teu currículum a la nostra xarxa Alumni, mantenint-lo sempre actualitzat, i et mantindrem informat permanentment de les ofertes de treball que ens arribin i que puguin encaixar amb el teu perfil professional. Previ el teu consentiment exprés en cada cas, el teu currículum el farem arribar a les empreses que ens enviïn les seves ofertes laborals.

Alhora t’informarem puntualment de tots els nostres cursos de formació professional i contínua, així com de les jornades tècniques promogudes per la nostra entitat. Una gran oportunitat d’estar connectat i al corrent de les millors ofertes laborals!

Entra a AlumniTramitar alta Alumni

Informa’t

Vols donar-te d’alta al nostre Club Antics Alumnes? Omple els següents apartats i atendrem la teva petició:

termes i condicions

Els camps que porten (*) són obligatoris

Un cop rebuda la teva petició validarem les teves dades com alumne o antic alumne, t’enviarem un email notificant l’alta a Alumni, així com el nom usuari i la paraula de pas, per poder penjar si vols, el teu currículum a la nostra borsa de treball.